Curtis Harding έρχεται την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στο Floyd Live Music Venue. Μια από τις σπουδαιότερες μαύρες φωνές των τελευταίων χρόνων σε μια βραδιά όπου η soul, η R&B και το hip-hop συναντούν ιδανικά το rock και την ψυχεδέλεια!

 

Ο Curtis Harding είναι μέλος μιας συναρπαστικής νέας γενιάς καλλιτεχνών, υπεύθυνων για την αναγέννηση της soul. Άμεσος και αναζωογονητικός, με εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, ο γεννημένος στο Μίσιγκαν singer-songwriter έχει καταφέρει με τρεις δίσκους να γευτεί την απόλυτη αποθέωση, εξερευνώντας το παρελθόν για να δημιουργήσει ένα δικό του παρόν, με βάση τη soul αλλά “αγκαλιάζοντας” ταυτόχρονα πολλά ακόμα είδη.

Το 2014, παρουσίασε το ντεμπούτο του, “Soul Power”, με τις κριτικές να ανακαλύπτουν μια νέα δύναμη. Το 2017, το “Face Your Fear” τον οδήγησε σε νέα ύψη. 

Στα τέλη του 2021, μας πρόσφερε ακόμα έναν σπουδαίο δίσκο. Το “If Words Were Flowers” είναι ότι πιο συναρπαστικό έχει δημιουργήσει στην έως τώρα πορεία του. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του, ο Curtis Harding επιστρέφει στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία, γεμάτη υπέροχη μουσική που δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να απολαύσουμε ζωντανά.

Μην τον χάσεις!

 

Floyd live music venue: Πειραιώς 117, Γκάζι, Αθήνα, πλησίον του Στ. Μετρό Κεραμεικός / Τηλ. 210 3416706

Follow Curtis Harding

Official Website / Instagram  /  Facebook  /  Spotify  /  YouTube

Follow Floyd live music venue

Official Website | Facebook  |  Instagram  TikTok   | YouTube

 
Εξασφάλισε τώρα το εισιτήριό σου!