Η ποιο in συνταγή για vegan και όχι μόνο σας την έχω εδώ! Υγιεινή και με πολλές βιταμίνες και πλούσια σε πρωτεΐνη!!
Ζυμαρικά με κιμά από ποικιλία μανιταριών και φρέσκο θυμάρι!
Υλικά για 4 άτομα
700 γραμμάρια ζυμαρικά απο αρακά χωρίς αυγό
100 γραμμάρια πορτσινι
400 γραμμάρια άσπρο μανιτάρι
200 Πόρτο Μπέλο.
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκορδο.
1 θυμάρι.
2 ντομάτα κονκασε.
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας.
Ελαιόλαδο 40 γραμμάρια.
50 γραμμάρια φρέσκο κρεμμυδάκι.
40 ml κρασί λευκό
Εκτέλεση
Παίρνουμε τα μανιτάρια τα καθαρίζουμε εξωτερικά και βγάζουμε και το μαύρο από κάτω στο κοτσάνι και τα τοποθετούμε στον πολυκόφτη σε ένα μίξερ. Τα κόβουμε στο μίξερ μέχρι να γίνουν στο σχήμα του κιμά.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
Παίρνουμε μια κατσαρόλα, βάζουμε λάδι τα κρεμμύδια το σκόρδο και τα μανιτάρια, στην συνέχεια τα σβήνουμε με κρασί. Βάζουμε πελτέ ντομάτας, την ντομάτα κονκασε, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Στο τέλος βράζουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα μας ανακατεύουμε και σερβίρουμε! Συνοδεύεται με ένα λευκό κρασί.
Καλή σας όρεξη!!!